Alt du lurer på, og litt til ...

SPØRSMÅL:Hva er Hundeesken?

SVAR:Hundeesken inneholder overraskelser for både hund og eier. Hver måned håndplukker vi fire til seks produkter som skal være til glede for både hund og eier. I esken vil du finne morsomme leker, sunne belønninger, smakelige ting å tygge på, helse- og hygieneprodukter og andre nyttige saker.

SPØRSMÅL:Hva koster Hundeesken?

SVAR:Hundeesken koster fra kr 295,-. Som ny abonnent får du første Hundeeske fra kun kr 195,- hvis du benytter rabattkoden VELKOMMEN ved bestilling.Frakten er selvsagt inkludert.Den første esken betales ved bestilling. Deretter vil du bli belastet hver/annenhver måned for månedens eske.

Du kan også gi en hundeeske i gave, men da gjelder våre faste priser.


SPØRSMÅL:Hva er verdien på Hundeesken?

SVAR:Verdien på eskens innhold vil variere fra gang til gang, men vil alltid ha en høyere verdi enn du faktisk betaler for den. Hundeesken er altså ikke bare proppfull av meningsfylt moro, den gir deg også en god deal.

SPØRSMÅL:Hvor ofte kommer Hundeesken?

SVAR:Vi sender ut nye pakker hver måned. På «Min side» kan du huke av om du ønsker Hundeesken levert hver, eller annenhver måned. Hunden din vil nok anbefale månedlig levering :), men du velger selvsagt det som passer deg best.

SPØRSMÅL:Hvordan bestiller jeg Hundeesken?

SVAR:Superenkelt! Klikk på «BESTILL HUNDEESKEN» på forsiden eller i menyen på toppen, følg stegene og tegn ditt abonnement. Du er i gang før du får sagt voff!

SPØRSMÅL:Hvor lang bindingstid er det på et abonnement på Hundeesken?

SVAR:Ingen bindingstid. Du kan når som helst endre eller kansellere ditt abonnement på "min side" eller sende oss en e-post på voff@hundeesken.no, så kan vi avslutte abonnementet for deg. Hos oss er du (og hunden din) sjefen!

SPØRSMÅL:Hva om hunden min ikke liker noe oppi Hundeesken?

SVAR:Som hos oss tobente, er tidvis smaken som baken også hos hunder. Opplever du at hunden din ikke liker et av produktene i Hundeesken, bjeff i vår retning, så sender vi avgårde en ny overraskelse til dere. Det er dette vi kaller for logregarantien vår…Når det kommer til holdbarhet på lekene, så er jo noen hunder nokså besatt på å ødelegge alt de får mellom tennene. Det er dessverre ingen leker som det er umulig å ødelegge, men skriv det gjerne inn under «Annet» når du bestiller, så kan vi prøve å legge oppi større leker, som kanskje holder litt lengre.

SPØRSMÅL:Hva om jeg ikke har fått svar på det jeg lurer på her?

SVAR:Ja da håper vi at du kontakter oss, for vi vil veldig gjerne hjelpe deg. Du kan logre oss en e-post når som helst til voff@hundeesken.no.Vi gleder oss til å høre fra deg!