Historien

To hjerter som banker for hunder

Vi er to stolte og glade hundeeiere, som er opptatt av å gi hundene våre livskvalitet i form av et sunt kosthold og godt samspill gjennom omsorg, lek og aktiviteter.

I en travel hverdag med fulltidsjobber og gjerne flere fritidsaktiviteter, blir man veldig bevisst på hva man bruker tiden sin på. Vi ønsker å tilbringe mest mulig tid sammen med dem man er glad i, deriblant våre kjære hunder. Vi tenkte, hva kan vi gjøre for å bidra til en litt bedre hverdag for hunder og deres eiere?

Vårt formål er å inspirere til mer samspill, glede og opplevelser mellom hund og eier, ved help av gode og sunne produkter og leker, som kommer rett hjem i postkassen din hver måned.

De beste produktene for en trygg, frisk og glad hund

Vi har et sterkt fokus på å finne de beste produktene, både lokalt og internasjonalt – for å kunne gi deg og hunden et godt grunnlag til en trygg, frisk og glad hverdag.

Vi ønsker samtidig å kunne gi deg som kunde en god helhetsopplevelse – både i form av innpakning, men også at du kan være trygg på at innholdet er nøye utvalgt, og lagt oppi esken med en god dose omtanke.

Hvorfor skal du velge Hundeesken?

Ønsker du inspirasjon til hvordan du kan gi hunden din en enda bedre hverdag, så prøv ut Hundeesken. Vi håndplukker produkter, for å gi deg og hunden din det lille ekstra.

Som du sikkert har skjønt, elsker vi hunder hos Hundeesken. Samtidig vet vi hvor mye våre pelskledde kompiser kan gi tilbake til mennesker, ikke minst i form av helse og livsglede. En viktig dimensjon ved Hundeesken er at vi støtter organisasjonen Firbent Terapi, som utdanner og leverer terapihunder til eldre og syke. Les gjerne mer om denne gode tjenesten her: www.firbentterapi.no